طرز تهیه لازانیا در فر

آموزش تصویری طرز تهیه لازانیا خیلی خوشمزه در فر با سس مخصوص لازانیا مرحله به مرحله به همراه نکات مهم پخت، جهت درست کردن این لازانیا با سس مخصوص سفید و قرمز خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه لازانیا در فر موضوع این بخش از سایت نیک استار است. اگر میخواهید که آن را بدون فر درست کنید به شما مقاله طرز تهیه لازانیا بدون فر را پیشنهاد می کنیم. لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه است که انواع مختلفی داشته و اکثرا آن را دوست دارند. جهت درست کردن لازانیا خوشمزه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای درست کردن لازانیا

لازانیا: ۱ بسته

گوشت (چرخ کرده): ۲۰۰ گرم

پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد

قارچ (ورقه شده): ۱۵۰ گرم

کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم پیمانه

کره: ۱۰ گرم

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا (رنده شده): ۲۰۰ گرم

پودر آویشن: یک دوم ق چ

جعفری تازه: ۱۰ گرم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن مایع: ۱ عدد

 

طرز تهیه لازانیا

 

دستور پخت لازانیا در فر

در اولین مرحله از طرز پخت لازانیا شما باید ورقه های لازانیا را داخل قابلمه آب جوش انداخته و مقداری نمک به آن اضافه کنید.حدودا بعد ۴ دقیقه لازانیای شما نرم شده و میتوانید آن را آبکش کنید.

طرز درست کردن لازانیا در فر

طرز تهیه لازانیا مرحله به مرحله

 

در مرحله بعدی باید مواد گوشتی لازانیا را تهیه کنید. برای اینکار دو قاشق سوپخوری روغن درون تابه ای متوسط بریزید. وقتی داغ شد پیاز را ریخته و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

حالا میتوانید گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. قارچ های خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت دهید.

طرز پخت لازانیا در فر

 

بعد از ۵ دقیقه گوجه فرنگی را هم در آن ریخته و صبر کنید تا غلیظ شود، به میزان کافی نمک و فلفل بریزید و زیر شعله را خاموش کنید.

کف قالبتان را کمی چرب کنید.

حالا یک ردیف از  ورقه های لازانیا را روی آن بچینید. بعد روی آن یک لایه سس سفید و مخلوط گوشت را بریزید.

طرز تهیه لازانیا مجلسی

 

روی گوشت هم پنیرتان را پخش کنید.

دستور پخت لازانیا در فر

 

مجددا باید این کار را تکرار کنید. یعنی ورقه لازانیا، سس و گوشت و بعد پنیر. این کار را تا زمانی انجام دهید که ورقه های لازانیا تمام شود. البته توجه کنید لایه روی لازانیا باید گوشت و پنیر پیتزا باشد.

دستور پخت لازانیا

 

روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به وسیله چاقو چند سوراخ ایجاد کنید.

برای طرز تهیه لازانیا در فر ، ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. حدودا ۱۵ دقیقه برای پختن لازانیا کافیست. فقط مراقب باشید که نسوزد.

حتما بخوانید  طرز تهیه لازانیا بدون فر با دستور پخت عالی مرحله به مرحله + نکات مهم

طرز تهیه سس سفید لازانیا

 

طرز تهیه سس لازانیا

اگر قصد دارید حرفه ای لازانیا را درست کنید باید از دو نوع سس استفاده کنید. سس سفید برای بین لازانیا و سس قرمز برای روی آن هنگام خوردن. در این بخش از سایت نیک استار طرز تهیه سس لازانیا را به شما آموزش می دهیم.

 

1 – طرز تهیه سس سفید لازانیا

برای تهیه سس سفید لازانیا شما به آرد سفید 2 قاشق غذاخوری، کره 50 گرم، شیر 2 لیوان و نمک به مقدار لازم نیاز دارید.

ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آن برود. حالا در قابلمه ای دیگر کره را آب کرده و بعد آرد و نمک را به آن اضافه کنید. حالا آنها را مدام هم بزنید. وقتی آرد و کره مخلوط شدند و آرد تغییر رنگ داد، باید کم کم شیر را اضافه کنید. سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود. بعد زیر شعله را خاموش کنید تا سس تان خنک شود.

 

2 – طرز تهیه سس قرمز لازانیا

برای تهیه سس قرمز لازانیا شما به رب گوجه فرنگی 150 گرم، آب گرم 1 پیمانه، روغن زیتون 1/3 پیمانه، پودر اوریگانو یا آویشن 1 ق غذاخوری، پودر سیر 1 ق چای‌خوری، شکر دانه ریز 1 ق چای‌خوری و نمک و فلفل از هر کدام نصف ف چای‌خوری نیاز دارید.

در اولین مرحله برای تهیه سس قرمز لازانیا همه مواد را در کاسه ای ریخته و حدود 2-3 دقیقه با هم‌زن دستی به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. سپس مواد را داخل یک بطری شیشه‌ای ریخته و بین 2 ساعت تا 12 ساعت آن را کنار بگذارید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند. قبل از مصرف بطری را خوب تکان دهید.

طرز تهیه لازانیا

 

نکات خوشمزه کردن لازانیا

برای خوشمزه تر شدن لازانیا میتوانید بجای جعفری خرد شده از 1 قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید.

استفاده از پیازچه اختیاری میباشد و میتوانید آن را حذف کنید.

توجه داشته باشید برای اینکه ورقه‌های لازانیا در حین جوشاندن به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.

موقع جوشاندن لازانیا، ورقه‌ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.

برای آبکش‌کردن ورقه‌های لازانیا، حتما آب سرد روی آن‌ها بریزید.

برای اینکه بعد از آبکشی، ورقه‌ ها به هم نچسبند، آن‌ها را روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا اینکه آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید.

برای تهیه لازانیا رژیمی، به جای ریختن پنیر روی هر لایه در مرحله آخر فقط روی مواد مقداری پنیر بریزید.

به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از سوسیس، کالباس یا مرغ استفاده کنید.

این لازانیا در ماکروفر یا قابلمه هم تهیه می شود و اگر فر ندارید جای نگرانی نیست.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

4 پاسخ

  1. من عاشق لازانیام حیف که خیلی کالری بالایی داره وگرنه هر هفته میپختم

    1. سلام و درود
      بله متاسفانه لازانیا کالری بالایی داره البته بعضیا میان مقدار روغنش یا پنیر پیتزای لازانیا رو خیلی کم می کنند که کم کالری تر بشه اما من شخصا اینجور لازانیاهای رژیمی رو نمیپسندم و به نظرم فرقی با ماکارانی نداره. حالا ماهی یک بار اشکال نداره از این لازانیاهای خوشمزه و پر پنیر پیتزا بخوریم البته به شرطی که چربی و کلسترول و بیماری هایی که مصرف مواد چرب رو ممنوع می کنه نداشته باشیم.

  2. سلام ممنون از رسپی لازانیا. شما تو نکات پخت چند بار راهکارهایی نوشتید برای نچسبیدن ورقه های لازانیا به هم. ولی من مشکلم برعکسه. می خوام ورقه های لازانیا موقع سرو به هم چسبیده باشن و مثل لازانیاهای رستورانی لازانیام منسجم باشه اما همیشه ورقه ها جدا از هم هستند و موقع سرو جدا میشن. دلیلش چی می تونه باشه؟

    1. سلام دوست عزیز. راهکارهایی که برای نچسبیدن ورقه های لازانیا نوشتیم مربوط به مرحله جوشیدن ورقه های لازانیاست چون اگه بچسبه بعدا نمیشه از هم جداشون کرد. در مورد مشکل شما هم دو تا دلیل می تونه باعث این مشکل بشه. یکی اینکه مواد میانی لازانیات خیلی چربه و روغن داره که این روغن نمیزاره ورقه های لازانیا خوب به هم بچسبن یکی دیگه مقدار کم پنیر پیتزا و سس سفیدیه که روی لایه های لازانیا استفاده می کنی، چسبندگی لایه های لازانیا خیلی به مقدار و کیفیت پنیر پیتزا بستگی داره. اگه از پنیر کافی و با کیفیت استفاده کنی ورقه های لازانیات خوب به هم می چسبن. موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + شش =