طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست به صورت مرحله به مرحله – طرز درست کردن خمیر پیتزا با ماست – دستور تهیه خمیر پیتزا با ماست

طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

 

در این بخش از مطالب آموزش آشپزی نیک استار طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم.

یک روش برای تهیه خمیر پیتزا استفاده از ماست است. در این بخش طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم تا بتوانید یک خمیر پیتزای عالی را در منزل تهیه کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن خمیر پیتزا

ماست ………. یک و یک چهارم لیوان

آرد …………… 2 لیوان

بکینگ پودر ….. 2 قاشق چایخوری

نمک …………. یک چهارم قاشق چایخوری

روغن ………… یک چهارم لیوان

طرز درست کردن خمیر پیتزا با ماست

 

طرز درست کردن خمیر پیتزا با ماست

اول از همه فر رو روی 200 درجه روشن و گرم کنید.

حالا برای تهیه خمیر پیتزا باید آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

حتما بخوانید  طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر به صورت مرحله به مرحله

دستور تهیه خمیر پیتزا با ماست

 

سپس وسط آرد را یک گودی ایجاد کرده و داخلش روغن و ماست بریزید.

حالا آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.

باید یک خمیر چسبناک سفید شبیه شکل بدست آورید.

اگر خمیرتان خیلی شل بود خیلی کم به آن آرد اضافه کنید. اگر هم حس کردیم خمیرتان سفت شده میتوانید مقدار کمی ماست به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

طرز درست کردن خمیر پیتزا با ماست

 

حالا برای تهیه پیتزا باید خمیر را روی کاغذ روغنی چرب شده در سینی فری که از قبل داغ کردید پهن کنید. یک لایه روی آن سس گوجه یا رب گوجه تفت داده شده بریزید.

دستور درست کردن خمیر پیتزا با ماست

دستور تهیه خمیر پیتزا با ماست

 

حالا روی سس ها کمی پنیر پیتزا و بعد هم مخلوط گوشت و سبزیجات تفت داده شده را بریزید. بعد در آخرین مرحله روی پیتزا پنیر پیتزا ریخته و درب فر را ببندید تا پیتزای شما آماده شود.

 

جهت درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر بر روی طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

مطالب پیشنهادی
نظرات

6 پاسخ

  1. سلام. ببخشید نیازی نیست خمیر رو اول داخل فر بپزیم بعد مجددا مواد رو روش بریزیم و بزاریم داخل فر؟

    1. سلام دوست عزیز. معمولا خمیرهایی که داخلشون مایع خمیر اضافه شده نیاز به این کار دارند که نیم پخت بشن در مرحله اول و بعد مواد پیتزا رو روش بریزن و بزارن داخل فر. این خمیر نیاز به این کار نداره

  2. سلام به روشی که گفتید برای پیتزا خمیر درست کردم اما در نهایت داخل خمیر خام بود یعنی چسبنده بود یه جورایی چرا آخه؟

    1. متاسفم بابت مشکلی که پیش اومده دوست عزیز. ببین احتمالا روغن بیشتر از مقداری که نوشتم استفاده کردی یا اینکه ماستی که استفاده کردی آب داشته و شل بوده. اگه این دو مورد نبوده ممکنه دمای بالای فر باعث این مشکل شده باشه. حتی اگه دمای فرت خیلی کم هم باشه این اتفاق میفته. ببین دمای فرت استاندارده یا نه. اگه کم یا زیاد بود باید دما یا زمانی که تو دستور نوشته رو تغییر بدی. اگه دمای فرت زیاده بایدفر رو روی درجه کمتری روشن کنی و اگه دمای فرت کمه یا درجه رو بیشتر کن یا مدت زمان پخت باید بیشتر از دستورباشه

  3. این خمیر با اینکه خمیر مایه نداشت و استراحت نمی خواست خیلی خوب بود. فوری آماده شد. ممنونم. میشه برای پیراشکی هم از این خمیر استفاده کرد؟

    1. سلام و درود
      دوست عزیز ممنون از تعریفتون. اتفاقا این خمیر جون میده برای پیراشکی البته پیراشکی هایی که تو روغن سرخ میشن. برای پیراشکی هایی که قراره برن تو فر من این خمیر رو توصیه نمی کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 2 =